Google hesabının (FRP) kaldırılması hakkında

Google hesabının (FRP) kaldırılması hakkında

Verileri temizledikten sonra FRP’yi silmelisiniz. Neden? Kullanıcı verilerinde FRP’nin bir kopyası vardır. Bu nedenle, yalnızca FRP bölümünü silerseniz, kopya açıldıktan sonra yeniden görünecektir. Bu nedenle önce cihazı kurtarma modundan sıfırlayın veya flaşlayın, sonra bağlanın ve FRP’yi silin.

Eğer her şeyi tek seferde yapmak istiyorsanız, firmware’ı satıcıdan flaşlayın veya userdata.img’i ayrıca yazın, sonra FRP’yi silin.

error: İçerik korumalıdır.Bilgi için MERT CEP TELEFONU TAMİR KURSU !!